هنگام فکر کردن به گیربکسهای صنعتی، ویسکوزیته لازم روغن توسط چندین عامل مختلف تعیین میشود.
به عنوان مثال، یک گیربکس سیاره ای می تواند سرعت را کاهش دهد و در عین حال گشتاور را افزایش دهد و آن را برای کارهایی که نیاز به دقت و استحکام دارند مناسب می کند.
نسل اول گیربکس های صنعتی امروزی در قرن هجدهم میلادی و همزمان با وقوع انقلاب صنعتی در انگلستان به وجود آمد که به طور وسیع در صنایع مختلف خصوصا صنایع نساجی مورد استفاده قرار گرفت. انقلاب صنعتی به سایر کشورهای اروپایی و آمریکا نیز راه پیدا کرد و تکامل در ساخت و استفاده از گیربکس های صنعتی موجب بهبود قابل توجه در انتقال قدرت، کاهش اتلاف انرژی و افزایش دقت و کارآیی ماشین آلات صنعتی گردید. گیربکس های صنعتی تا امروز پیشرفت چشمگیری نموده اند و بی شک در آینده نزدیک شاهد نسل جدیدی از گیربکس های صنعتی با قابلیت های پیشرفته تر و راندمان کاری بالاتر خواهیم بود.
ابعاد و وزن: توجه به فضای موجود برای نصب و وزن مجاز دستگاه.
طراحی قوی آنها تضمین می کند که آنها می توانند در برابر شرایط سختی که اغلب در این محیط ها یافت می شود مقاومت کنند.
انواع مختلفی از گیربکس های صنعتی وجود دارد که هر کدام برای کاربردهای خاص طراحی شده اند. برخی از گیربکس ها برای عملکرد با سرعت بالا بهینه شده اند ، در حالی که برخی دیگر برای حداکثر گشتاور طراحی شده اند.
وقتی نسبت به دور ورودی در جعبه دنده از یک نسبت ثابت نتوانیم استفاده کنیم یعنی دور خروجی متغییر باشد که به طبع آن گشتاور نیز تغییر میکند، مجبور به استفاده از گیربکس دور متغیر هستیم که توانایی کاهش دور خروجی با گشتاور ثابت را دارد.
گیربکسهای دستی در خودروهای قدیمی، ماشینآلات کشاورزی و مشاهده متن کامل برخی ماشینآلات صنعتی که به کنترل دقیق نیاز دارند، مورد استفاده قرار میگیرند.
این شرکت محصولات گستردهای از گیربکسهای صنعتی را برای کاربردهای مختلف ارائه میدهد و به خاطر دوام و پشتیبانی فنی قوی شناخته شده است.
از منابع و ابزارهایی استفاده کنید که می توانند به شما در آماده شدن برای آینده کمک کنند. شما می توانید در هر زمان لغو کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نیرو از منبع (مثل موتور الکتریکی) از طریق یک شفت ورودی به گیربکس منتقل میشود. این شفت ورودی معمولاً به یک چرخدنده متصل است.
از مزیت های گیربکس سایکلو می توان علاوه بر تحمل بارهای شدید و شوک های ناگهانی، به طول عمر و راندمان کاری بالا، حجم کم و زمان روغن کاری مناسب اشاره کرد. از گیربکس های سایکلو در کانوایرها، صنایع غذایی و شکر، صنایع فولاد، آب و فاضلاب، صنایع بازیافت، صنایع کاغذ، میکسرها و مخلوط کننده ها و آسیاب های بال میل استفاده می شود.
گیربکس صنعتی به سیستمی گفته میشود که در آن انرژی مکانیکی از دستگاهی به عنوان محرک به دستگاهی به عنوان متحرک انتقال داده میشود که این انتقال قدرت با افزایش یا کاهش گشتاور و سرعت همراه است. وظیفه اصلی هر نوع گیربکسی انتقال و تبدیل قدرت و گشتاور بر حسب بخش های مختلف صنعتی مورد نیاز است.